Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Ecograf cu sonda mecanica medicina veterinara SonoFarm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4090 €
Brand
SFP A
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
SonoFarm Profi - Ecograf cu sonda mecanica pentru diagnosticrea gestatiei la animale mici si mari – SFP R - este cel mai nou produs al companiei Draminski.
SonoFarm Profi se adreseaza veterinarilor care doresc un echipament care la un cost redus sa permita diagnosticarea atat a animaleor mici cat si a animalelor mari.

Ecograful poate fi dotat cu sonda abdominala sau sonda rectala, mecanica, de 5,0 MHz. Astfel se pot efectua diagnostice privind gestatia si pe animale mici (ovine, suine, canide) dar si animale mari (bovine).

Echiapmentul este livrat cu 1 baterie externa foarte fiabila, ce asigura o autonomie de circa 4 ore - functionare continua. Bateria este reincarcabila.

Modul de afisare este rea-time, B.

Sonda abdominala are un unghi de scanare de 90 grade, iar cea rectala de 180 grade.

Echipamentul este protejat impotriva actiunii apei, prafului, este lirat impreuna cu incarcator, cabluri, curele de prindere pentru sustinerea pe corp,gel pentru efectuarea operatiunii de diagnosticare, manual de utilizare in limba romana si engleza. In plus, este livrat intr-o valiza specuala de transport, foarte rezistenta, prevazuta cu sisteme de protectie la socuri.

Wintech SRL asigura garantie si post garantie produselor Draminski, astfel incat ecograful achizitionat de la noi va avea o functionare fluenta, optima, in conditiile respectarii cerintelor din manualul de utilizare si conditiile de garantie.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura