Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Detector de sarcina cu ultrasunete pentru porci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

315 €
Brand
PDP
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Testerul de sarcina cu ultra-sunete portabil este un element indispensabil pentru orice crescatorie moderna. Acesta faciliteaza radical stabilirea unui diagnostic corect, care sa raspunda intrebari daca exista sau nu sarcina; este util atat crescatorilor de animale, cat si consultantilor sau medicilor veterinari.

Aparatul este alimentat de o baterie de 9V, este usor de utilizat pentru a permite determinarea rapida si sigura a sarcinii

Avantaje:

Testerul de sarcina cu ultra-sunete fabricat de catre compania DRAMINSKI garanteaza exactitatea diagnosticului in 95% dintre cazuri.

Dispozitivul este mobil, alimentat cu baterii si foarte simplu de utilizat, acesta permite realizarea foarte rapida a inspectiei, cu cea mai mare eficienta posibila.
Detector cu ultrasunete pentru Sarcina DRAMIŃSKI determina sarcina la caini prin localizarea lichidul amniotic din uter.
Detector cu ultrasunete DRAMIŃSKI Sarcina este ideal pentru a testa sarcina caine de crescatori individuali, custi mari de reproductie si arata, cabinete veterinare si organizatiile comerciale deopotriva.
Acesta este conceput pentru a fi usor de utilizat, sa mentina si sa ofere rezultate rapide cu acuratete maxima.

Date tehnice:
• dimensiune: latimea de 75 mm, lungime 120 mm, inaltime 30 mm
• greutate: 250 g
• alimentare: 9v baterii alcaline sau un acumulator rechargeable
• indicator automat de baterie slaba
• temperatura de lucru: 0 c la +60 c.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura